Μπόξερ : αγορά φροντίδα εκπαίδευση - Beckmann, Gudrun, 1961- (Καρακώτσογλου, 1997)
Τα μποξέρ είναι από τη φύση τους καλόκαρδα, ανεκτικά, οικογενειακά σκυλιά. Αλλά ταυτόχρονα είναι "δέσμες" ενέργειας γεμάτες δύναμη με το ανάλογο ταμπεραμέντο και ιδιογνωμοσύνη. Πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε σ' αυτό το σκύλο για να μην έχετε προβλήματα και τι πρέπει να σκεφτείτε πριν από την αγορά, σας περιγράφει το βιβλίο.