Μια Κυριακή με τον Τσάρλι Τσάπλιν - Buache, Freddy, 1924-2019 (Μια Κυριακή με τον ;, 1993)
Είναι Κυριακή. Τι καλά που ήρθες να μου κάνεις επίσκεψη ! Καθώς σε περίμενα, έψαχνα αυτά τα παλιά μπαούλα για να βρω το κοστούμι που με έκανε διάσημο. Κοίτα τι βρήκα: το στρογγυλό μου καπέλο, το μπαστούνι μου, το μικρό μαύρο μουστάκι μου κι αυτές τις τεράστιες αρβύλες που θα έπεφταν μεγάλες ακόμα και σε γίγαντα ! Κοίτα πάλι : άμα τα βάλω όλα μαζί, έτσι, θυμίζουν τον κωμικό ήρωα που έπαιζα στο σινεμά. Τον ξέρεις; Ναι, τον Σαρλό ! Α, χαμογελάς... Ε, λοιπόν, ο Σαρλό ήμουν εγώ. Εγώ, ο Τσάρλι Σπένσερ Τσάπλιν.