Θέλω να ξέρω γιατί υπάρχει χιόνι στις κορυφές των βουνών : και άλλες ερωτήσεις για τα βουνά - Gaff, Jackie (Θέλω να ξέρω γιατί / Σίρρις)
Η καλύτερη σε πωλήσεις σειρά, Θέλω να ξέρω γιατί, απαντά σε πολύ απαιτητικές ερωτήσεις, με ένα πρωτοπόρο στυλ, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Ο σχεδιασμός της σειράς εγγυάται το κέντρισμα του ενδιαφέροντος των παιδιών για γνώση που αποκτιέται μέσα από το διάβασμα. Το βιβλίο "Θέλω να ξέρω γιατί: "Υπάρχει χιόνι στις κορυφές των βουνών", περικλείει καταπληκτικές πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο που βρίσκεται ψηλά από το επίπεδο της θάλασσας, από την ερώτηση τι διαφορά έχει ένα βουνό από ένα λόφο, μέχρι ποιο βουνό μοιάζει με τραπέζι.