Τσινισιζέλης, Μ. Ι., & Χρυσοχόου, Δ. Ν. (1995). Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοκρατία: δομικές συνθήκες και πολιτική διαδικασία συμβολή στη συζήτηση για την αναθεώρηση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αθήνα: Ι. Σιδέρης.
Chicago Stili AlıntıΤσινισιζέλης, Μιχάλης Ι., ve Δημήτρης Ν. Χρυσοχόου. Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοκρατία: δομικές συνθήκες και πολιτική διαδικασία συμβολή στη συζήτηση για την αναθεώρηση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αθήνα: Ι. Σιδέρης, 1995.
MLA AlıntıΤσινισιζέλης, Μιχάλης Ι., ve Δημήτρης Ν. Χρυσοχόου. Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοκρατία: δομικές συνθήκες και πολιτική διαδικασία συμβολή στη συζήτηση για την αναθεώρηση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αθήνα: Ι. Σιδέρης, 1995.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..