Ζώα από έργα τέχνης - Ρηγοπούλου, Συλβί; Ross, Tony (Η πρώτη γνωριμία με την τέχνη, 1995)
Η μαγεία της τέχνης θα ξεδιπλωθεί με τη βοήθεια των διαφανειών μπροστά στα μάτια σας. Τα ριστουργήματα όλων των εποχών παρουσιάζονται με πρωτοτυπία και χιούμορ. Ζώα Ξέρεις ότι οι πρώτες απεικονίσεις ζώων έγιναν πριν από χιλιάδες χρόνια; Δες πώς έκρυψε ο Ματίς ένα σαλιγκάρι σε ένα κολάζ με χρωματιστά χαρτιά, πώς έφτιαξε ο Τζιακομέτι τη γάτα του και πώς ο Κάλντερ έφτιαξε ένα ψάρι από... σύρμα!