Τα κάστρα - Longour, Michele (Μάθε μαζί μου ;, 2008)
Ποιοι ζούσαν στα κάστρα; - Ποιες ήταν οι συνήθειές τους; - Tι ήταν οι ιππότες; Τα έξυπνα βιβλία που "διαβάζονται" και με τα χέρια! Πολύπτυχα που ξεδιπλώνονται, δίσκοι που γυρνούν, θήκες που κάτι κρύβουν κι ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, για να ανακαλύψεις τον κόσμο διασκεδάζοντας.