Ο λύκος και το πρόβατο μέσα στην ίδια βάρκα - Visconti, Guido (Συμμετοχή / Εμπειρία Εκδοτική, 2006)
Τι περιπέτεια και αυτή για τον Οσβάλντο! Ξεκινάει να πάει στην αγορά με ένα τεράστιο μαρούλι, ένα λαίμαργο πρόβατο και έναν πεινασμένο λύκο! Τώρα πρέπει να περάσει το ποτάμι με τη μικρή του βάρκα που χωράει έναν κάθε φορά, χωρίς να μείνει ο λύκος μόνος με το πρόβατο ή το πρόβατο με το μαρούλι... Γιατί και οι δύο περιμένουν τη στιγμή που θα μείνουν μόνοι με αυτό που λιγουρεύονται... Πώς θα περάσουν τελικά αυτό το ποτάμι;