Ο Μικρός Πρίγκιπας : οι νέες περιπέτειες βασισμένες στο αριστούργημα του Αντουάν Ντε Σαίντ Εξύπερυ. - Constantine, Clelia (Ο μικρός πρίγκιπας, 2012)
Ο Μικρός Πρίγκιπας επέστρεψε στον αστεροειδή του, τον Β612. Έχοντας συντροφιά το Ρόδο του και την Αλεπού, ζει φιλήσυχα και ονειρεύεται στον έναστρο ουρανό... Όμως νά που τ’ αστέρια σβήνουν. Ένας σατανικός εχθρός, το Φίδι, επιτίθεται στο Σύμπαν! Μόνο ο Μικρός Πρίγκιπας θα μπορέσει να τα βάλει μ’ αυτόν τον καταστροφέα των ονείρων... Έτσι ανοίγει ο δρόμος της περιπέτειας για τον Μικρό Πρίγκιπα και την Αλεπού. Ο πλανήτης της μουσικής: Ο Μικρός Πρίγκιπας φτάνει σ' αυτό τον πλανήτη και βρίσκει τους Ντορεμιανούς να ανησυχούν για την ντίβα τους, την Ευφωνία, που το τραγούδι της δίνει το ρυθμό στην κάθε μέρα τους. Τον τελευταίο καιρό, το τραγούδι της Ευφωνίας αντηχεί όλο και πιο σπάνια, η ντίβα φαλτσάρει και δείχνει πολύ στενοχωρημένη. Ο Μικρός Πρίγκιπας διαπιστώνει πως η Ευφωνία έχει ερωτευτεί απελπισμένα -τον Ελλέβορο, πρίγκιπα του λαού των Σεπαλοπέταλων, που είναι θανάσιμοι εχθροί των Ντορεμιανών.