Το απίστευτο βιβλίο μου - Broad, Michael (Μεταίχμιο, 2009)
Με λένε Νικόλα. Αυτό το βιβλίο το έφτιαξα τελείως μόνος μου. Έχει μέσα τα πιο απίστευτα πράγματα του κόσμου. Αυτά που θα ήθελα να έχει κάθε βιβλίο: τριχωτά τέρατα, γιγάντια ζουζούνια, δεινόσαυρους, εξωγήινους, ένα ιπτάμενο τρένο και πολλά πολλά άλλα. Έχει και μια φανταστική έκπληξη στο τέλος. Είναι ένα απίστευτα απίστευτο βιβλίο! Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ που το έγραψα!