Παιχνίδια με το χαρτί - Lynn, Sara (Ερευνητές, 1995)
Σε όλα τα παιδιά αρέσει να φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους. Σε αυτό το βιβλίο θα βρουν πολλές ιδέες για κατασκευές, χάρη στις οποίες θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και θα αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους !