Ιατρική : ανακαλύψτε τα μέσα και τις τεχνικές που έσωζαν ζωές και βελτίωναν την υγεία των ανθρώπων στο πέρασμα των αιώνων - Parker, Steve, 1952- (Ανακαλύπτω την επιστήμη, 1995)
Γιατί οι άνθρωποι πίστευαν ότι μια τρύπα στο κρανίο θα τους ανακούφιζε από τον πονοκέφαλο; Μπορεί ένα άνθος να καταπολεμήσει τη λευχαιμία; Μπορεί ο βελονισμός να υποκαταστήσει την αναισθησία; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις σε μια συναρπαστική και πρωτότυπη παρουσίαση της επιστήμης της ιατρικής. Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες του ιατρικού εξοπλισμού, πειραμάτων και φαρμάκων αποκαλύπτουν τα ευρήματα και τις τελευταίες έρευνες που έχουν αλλάξει τις αντιλήψεις μας για την ιατρική επιστήμη.