Εξέλιξη : η συναρπαστική ιστορία της ζωής και οι εκπληκτικές ανακαλύψεις που εξηγούν τη θαυμαστή πολυμορφία των ειδών του πλανήτη μας - Gamlin, Linda (Ανακαλύπτω την επιστήμη, 1993)
Πότε εμφανίστηκε η ζωή στον πλανήτη; Είναι η εξέλιξη μια ακόμη θεωρία; Γιατί εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι; Συγγενεύουν όλα τα είδη των ζωντανών οργανισμών; Γιατί τα παιδιά μοιάζουν στους γονείς; Τι είναι το DNA; Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιγκουίνοι; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις σε μια συναρπαστική και πρωτότυπη παρουσίαση της εξέλιξης. Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες πειραμάτων, ζώων και φυτών, οστών και απολιθωμάτων αποκαλύπτουν τις θεωρίες και τις ανακαλύψεις που άλλαξαν τις αντιλήψεις μας για το φυσικό κόσμο.