Μοντγκόμερυ Κλίφτ (Οδός Πάνος, 1989)
Αλλά στις 23 Ιουλίου 1966 βρίσκεται νεκρός στο κρεβάτι του. Η αυτοψία δείχνει ότι ο θάνατος προήλθε από ασθένεια της στεφανιαίας αρτηρίας. Ο Μόντυ είχε πει ότι ήθελε μια απλή κηδεία όπως ο πατέρας του , αλλά η αδερφή του η Έθελ επέμενε για τελετή σε εκκλησία. .Η κηδεία ήταν ιδιωτική. Η οικογένεια κάθισε στην μπροστινή σειρά. Διασημότητες και φίλοι κάθισαν δίπλα τους. Δυο μεγάλα μπουκέτα από άσπρα χρυσάνθεμα απ' την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στήθηκαν μαζί με λουλούδια από ΄άλλους διάσημους. {......]