Χαρούμενα, μαγικά Χριστούγεννα - Rodari, Gianni, 1920-1980 (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2011)
Μπροστά στη φάτνη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή μες στην κάλτσα των δώρων, ο Τζάνι Ροντάρι ζωντανεύει την ευτυχισμένη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μιλώντας στην καρδιά και στο μυαλό των μικρών αναγνωστών. Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη κάρτα σε μορφή βιβλίου, από τη μαγική πένα του Τζάνι Ροντάρι, του πολυαγαπημένου συγγραφέα εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο.