Το πρώτο βιβλίο κηπουρικής : ένας οδηγός για την καλλιέργεια φυτών στο σπίτι - Wilkes, Angela (Μαργαρίτα, 1992)
"Το πρώτο βιβλίο κηπουρικής στο σπίτι" είναι γεμάτο συναρπαστικές ιδέες για την καλλιέργεια κάθε λογής φυτών στο σπίτι. Οι μικροί κηπουροί μαθαίνουν καινούρια πράγματα σε κάθε σελίδα, από το να καλλιεργούν εξωτικά φυτά σε περβάζια μέχρι να φτιάχνουν μικροσκοπικούς κήπους σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή στην αυλή. Συνειδητοποιούν επίσης ότι πρέπει να φροντίζουν σωστά τα φυτά τους.