Ρετσέτες απ' το καντζέλο τση Νιόβης = Niovi's recettes : αυθεντικές κεφαλονίτικες συνταγές = authentic Cephalonian recipes - Φωτεινάτου-Καμπίτση, Νιόβη (Ξενάγηση στην γεύση, 2004)
Στο βιβλίο αυτό υπάρχει κάτι πολύτιμο, κάτι ακριβό, θύμησες όμορφες, γεύσεις αυθεντικές. Παρουσιάζονται παραδοσιακές συνταγές, πολλές από τις οποίες προέρχονται από τα χειρόγραφα τετράδια μαγειρικής των νοικοκυρών, που παλιά ονομάζονταν «Τετράδια Γλυκισμάτων και Φαγητών»· ρετσέτες ξεθωριασμένες από τον χρόνο, γεμάτες όμως παράδοση, αρχοντιά και μεράκι για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Ό,τι ακριβώς χαρακτηρίζει την αυθεντική κεφαλονίτικη κουζίνα. Στη συγκεκριμένη έκδοση, εκτός από τις επιλεγμένες συνταγές, παρατίθενται σημαντικές πληροφορίες για τα ήθη, τα έθιμα και τις διατροφικές συνήθειες των Κεφαλονιτών, όπως και για τα φημισμένα τοπικά προϊόντα.