35 under 35 : 35 ποιητές κάτω των 35 διαβάζουν ποιήματά τους - Παπαθανασίου, Σίσσυ (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Διεύθυνση Γραμμάτων, 2018)
[...]Οι ποιητές που θα ακούσουμε σήμερα να διαβάζουν ποιήματά τους είναι νέοι, όλοι κάτων των 35 χρονών. Όλοι τους με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι περισσότεροι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα. [...]