Λεξικό με πίνακες ομαλών και ανωμάλων ρημάτων της αρχαίας ελληνικής γλώσσας : πίνακες με αντικαταστάσεις ρημάτων σε όλα τα πρόσωπα όλων των χρόνων και όλων των κλίσεων : ετυμολογία-ομόρριζα-συνώνυμα, αντίθετα, σύνθετα, σύνταξη - Βολονάκης, Ελευθέριος Κ. (Εκδόσεις Βολονάκη, 2008)
Περιέχει: - Πίνακες με αντικαταστάσεις ρημάτων σε όλα τα πρόσωπα, όλων των χρόνων και όλων των εγκλίσεων. - Ετυμολογία, ομόρριζα, συνώνυμα, αντίθετα, σύνθετα, σύνταξη. Ένα πλήρες βοήθημα για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.