Κλασικά παραμύθια : για μικρούς και μεγάλους - Γαλάτουλα, Τατιάνα (Modern Times, 2003)
Πολύχρωμα κλασικά παραμύθια με γενναίους πρίγκιπες και φοβερούς κουρσάρους, με ατρόμητους πολεμιστές και μικρές μαγισσούλες ζωντανεύουν χάρη σ’ αυτή την υπέροχη συλλεκτική έκδοση. Με το μαγικό ραβδί τους θα ταξιδέψετε στην φαντασία και θα ανακαλύψετε τη χρυσόσκονη των παιδικών ονείρων που όλα τα κάνει μαγικά.