Αρωματικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά - Wetzel-Maesmanns, Sigrid (Πρωτότυπες κατασκευές για παιδιά, 1995)
Απίθανο! Αυτό το διακοσμητικό στο παράθυρο μοσχοβολάει! Πραγματικά, οι ιδέες που υπάρχουν σε αυτό το βιβλίο, για στεφάνια και χριστουγεννιάτικα ημερολόγια, για τη διακόσμηση του τραπεζιού, για ανθοδέσμες, για συνδυασμούς ποτ-πουρί και καρυκευμάτων συνιστούν μια αληθινή γιορτή γι' αυτούς που αγαπούν τις ωραίες ευωδιές. Όλες οι κατασκευές γίνονται πολύ εύκολα και με αυτές δεν δίνετε μόνο χρώμα αλλά και οσφρητικά ερεθίσματα! Θα βρείτε ακόμη πολλές ιδέες για ρομαντικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια για το δέντρο. Θα φτιάξετε χαριτωμένα αρκουδάκια, διακοσμητικές βεντάλιες, πρωτότυπες καρδούλες, τύμπανα γεμάτα με αρωματικά ποτ-πουρί και πολλά άλλα! Οδηγίες και σχέδια για τις κατασκευές υπάρχουν στο πατρόν που βρίσκεται μέσα στο βιβλίο.