Οι μυστικές οδηγίες του τάγματος των Ιησουιτών = Monita secreta societatis Jesu : το παπικό σχέδιο για την υποδούλωση του κόσμου - Hensbrech Von (Δήλιος, 1999)
Οι Ιησουίτες είναι το πιο διάσημο και επικίνδυνο θρησκευτικό τάγμα που δημιούργησε ποτέ ή Παπική Εκκλησία. Ιδρύθηκε το 1534 από τον Ιγνάτιο Λογιόλα και τριάντα οκτώ χρόνια μόλις μετά, κατηγορήθηκε πως υποκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα μαζικά εγκλήματα που διεπράχθησαν ποτέ: τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, κατά την οποία σφαγιάσθηκαν 10.000 Καλβινιστές.