Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές : οδηγός επιβίωσης με παιδιά προσχολικής ηλικίας : πρακτικές λύσεις στα προβλήματα συμπεριφοράς που παρουσιάζουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας - Wyckoff, Jerry L., 1935- (Maxi guide, 2004)
Το βιβλίο αυτό προσφέρει αποτελεσματικές απαντήσεις στα ερωτήματα που γεννιούνται όταν βρισκόμαστε μπροστά σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ζητήματα όπως η βία, το παιχνίδι με ψεύτικα όπλα, το γιατί το ξύλο και οι φωνές δεν φέρνουν αποτέλεσμα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διαζευγμένοι γονείς, οι διαφορές ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια, η πρώτη επαφή με το σχολείο, η αντίσταση στις αλλαγές, η συνεσταλμένη συμπεριφορά, η ζήλια και τα ψέματα, η υπερκινητικότητα καθώς και πολλά άλλα ερωτήματα, βρίσκουν εδώ πρακτικές και απλές απαντήσεις. Οι οδηγίες προς τους γονείς δίνονται με σαφήνεια και λογική, ώστε να τους βοηθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με μιαν αγάπη που ξέρει, παράλληλα, να θέτει όρια. Οι γονείς θα βρουν στο βιβλίο τους τρόπους για να πετύχουν μια διαπαιδαγώγηση που αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος συνεργασίας, αγάπης και ανεκτικότητας.