Η τέχνη του επιχειρείν - Βερυκοκάκη-Αρτέμη, Αγγέλα; Exley, Helen (Παπαδόπουλος, 1995)
Αυτή η συλλογή αποφθεγμάτων από ηγέτες επιχειρήσεων είναι ένα σπουδαίο δώρο για κάθε άνθρωπο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις. Με μια έντονη έμφαση στην ηθική ακεραιότητα, η συλλογή καλύπτει επίσης τη φιλοδοξία, την ευκαιρία, τη σκληρή δουλειά και την κατάκτηση της επιτυχίας.