Σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα - Βερυκοκάκη-Αρτέμη, Αγγέλα; Clarke, Juliette; Exley, Helen (Ένα δωράκι για πάντα, 1995)
Απολαύστε αυτό το χαρούμενο βιβλιαράκι, με συγγραφείς τόσο διαφορετικούς όσο ο Τσαρλς Ντίκενς και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ. Ένα τέλειο δώρο, που θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μπουκάλι κρασί, θα είναι πολύ πιο εύγλωττο απ' ό,τι μια κάρτα και, όσοι θα το λάβουν, θα το θυμούνται καιρό μετά την εξαφάνιση της βασιλόπιτας!