Μπόμπ ο Μαστορας, επιχείρηση ας το φτιάξουμε μαζί : ο Ανδρέας αναλαμβάνει δράση ; μουσικό βιβλίο - Κίτσου, Κυριακή (Επιχείρηση ας το φτιάξουμε μαζί, 2007)
Ο Μπομπ πρέπει να λείψει για λίγο, κι έτσι ορίζει τον Ανδρέα τον Εκσκαφέα αρχηγό της ομάδας. Θα μπορέσει, άραγε, ο Ανδρέας να συντονίσει τις υπόλοιπες μηχανές και να φέρει σε πέρας την αποστολή του;