Τίμμυ Φιάσκο : τα λάθη είναι ανθρώπινα - Pastis, Stephan, 1968- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Κολιμπρί, 2014)
Το όνομά μου είναι Φιάσκο. Τίμμυ Φιάσκο. Είμαι ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καλύτερου γραφείου ερευνών της πόλης - μάλλον και ολόκληρης της χώρας. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η ιστορική καταγραφή της ζωής μου ως ντετέκτιβ. Η ακρίβεια των στοιχείων έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά. Όλες οι ζωγραφιές εδώ μέσα είναι δικές μου. Προσπάθησα να πείσω τον συνεταίρο μου να κάνει την εικονογράφηση, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό.