Στρατηγική διοίκησης επώνυμου προϊόντος - Πανηγυράκης, Γεώργιος Γ. (Αθ. Σταμούλης, 2003)
Το δίτομο έργο του Αναπληρωτή Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Πανηγυράκη, αποτελεί την πρώτη - στην Ελληνική βιβλιογραφία - συνολική προσέγγιση της Διοίκησης Επωνύμων Προϊόντων .Ο συγγραφέας, στο έργο αυτό αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη λογική καθώς και τις πρακτικές μεθόδους που συμβάλλουν στην αποτελεσματική και αποδοτική στρατηγική διοίκηση μιας ομάδας προϊόντων ή υπηρεσιών.