Η άγνωστη τρομοκράτισσα - Flanagan, Richard, 1961- (Άγρα, 2011)
Η Τζίνα, γνωστή και ως "κούκλα", κάνει στριπτήζ στο Τσαίρμαν'σ Λάουντζ, ένα κλάμπ στο Σύδνεϋ. Κοπέλα απλοική και ελαφρά απροσάρμοστη, ονειρεύεται να παρατήσει αυτή την ταπεινωτική δουλειά και να αποκατασταθεί· χίμαιρες ταπεινές, που δεν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, ώσπου κάποιο βράδυ συναντά τον Τάρικ, έναν όμορφο ξένο. Την αυγή ο άνδρας έχει εξαφανιστεί ενώ στην πόλη έχουν ανακαλυφθεί πέντε βόμβες. Μέσα από έναν καταιγισμό έκτακτων ειδήσεων, οι τηλεοράσεις μεταδίδουν όλες την ίδια εικόνα: τον Τάρικ και την Τζίνα. Η πτώση της Κούκλας πλησιάζει. Έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο μιας "καταδίωξης τρομοκρατών" κατρακυλά, ανήμπορη να αντιδράσει, στον κατήφορο. Ο Ρίτσαρντ Φλάναγκαν σκιαγραφεί με καθηλωτικό τρόπο μια Αυστραλία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.