Τα παντατρέχω - Cris, Emmanuel (Μαγική φύση, 2003)
Ταξιδέψτε στο φανταστικό Κόσμο του Γουίζλοου και ζήστε υπέροχες στιγμές με τα πλάσματα που κατοικούν σ' αυτόν. Οι μικροί αναγνώστες θα συναντήσουν το λιοντάρι που έμαθε στα σύννεφα να κλαίνε, τα πολυάσχολα Παντατρέχω, τους Γκριζανθρώπους και όλα όσα φιλοξενεί η μαγική φύση του Γουίζλοου.