Το τζιτζίκι και το μυρμήγκι - Αίσωπος, 6ος αι. π.Χ. (Μύθοι του Αισώπου, 2017)
Μύθοι του Αισώπου, γεμάτοι φαντασία, διδακτικοί και τόσο διασκεδαστικοί! Με ήρωες συνήθως ζώα, οικεία στο παιδί, που το βοηθούν να γνωρίσει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ιδιότητες και έτσι να χτίσει σιγά σιγά την προσωπικότητά του.