Παράλια Μικράς Ασίας : αρχαιολογικός άτλας : τέχνη, μουσεία, ιστορία, αναπαραστάσεις - Καλογεροπούλου, Ζέτα (Ezplorer : Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 2005)
Πλήρης αρχαιολογικός άτλας για τα παράλια της Μικράς Ασίας, από την Τροία ώς τις πόλεις της Λυκίας. Για πρώτη φορά εκδίδεται στα ελληνικά ένας τόμος στον οποίο είναι συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες, τόσο για τον ειδικό επιστήμονα, όσο και για τον απλό περιηγητή. Με άρτια κείμενα, φωτογραφική τεκμηρίωση, αρχιτεκτονικά σχέδια και τρισδιάστατες αναπαραστάσεις του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Ένα μνημειώδες και επιστημονικά άρτιο έργο, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο επιτελείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.