Η κυρά-φύση και ο κακός ο ρύπος - Παπαδοπούλου, Έφη (Παιδική βιβλιοθήκη / Λιβάνη, 2008)
Μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν τόπο όμορφο και καθαρό, ζούσε η κυρα-Φύση με τα εφτά παιδάκια της. Η κυρα-Φύση ήταν πολύ όμορφη, ευγενική και πάντα χαρούμενη! Άλλωστε είχε κάθε λόγο! Τα παιδιά της ήταν αγαπημένα και γεμάτα υγεία. Ώσπου μια μέρα. . .