Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα αυτοκινήτων : βιβλίο θεωρίας - Hollembeak, Barry (Μηχανικός αυτοκινήτων, 1996)
Το ολοκληρωμένο σύστημα διδασκαλίας " Μηχανικός αυτοκινήτων" περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά βοηθήματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Στο βιβλίο θεωρίας παρουσιάζεται η ύλη που πρέπει να διδαχθεί στην αίθουσα διδασκαλίας. Στο βιβλίο συνεργείου παρουσιάζονται οι εφαρμογές που πρέπει να διδαχθούν στο εργαστήριο αλλά και στο συνεργείο κατά τον έλεγχο ή τις επισκευές του αυτοκινήτου. Στο βιβλίο του καθηγητή περιλαμβάνονται σχέδια διδασκαλίας για τη θεωρία και το εργαστήριο, ολοκληρωμένη σειρά τεστ πιστοποίησης, καθώς και σελίδες και φύλλα διαφανειών.