Ο Μισοαρουραίος - Ψάλτη, Εύη, 1955- (Παραμυθοτράγουδα / Ελληνικά Γράμματα, 1994)
Τα παραμυθοτράγουδα που κυκλοφορούν σε σειρά των έξι γράφτηκαν όχι μόνο για παιδιά αλλά και για μεγάλους που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα μ' αυτόν τον ασυνήθιστο, ατόφιο και γεμάτο ερωτηματικά τρόπο, που τα παιδιά παρατηρούν τη ζωή. Στόχος τους είναι μέσα από έναν έμμετρο, παιχνιδιάρικο τρόπο, να ευχαριστήσουν, να προβληματίσουν, να γίνουν η αφορμή κάποιου διαλόγου τόσο με τα παιδιά, όσο και με τους ίδιους μας τους εαυτούς.