Ανθολόγιον παραμυθιών - Βλάχου-Θεοδωράκη, Βαΐτσα (Γυμνάσιο Βελβεντού, 2017)
Δεκατρείς φανταστικές ιστορίες γραμμένες από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Βελβεντού, με ήρωες που ανεβοκατεβαίνουν στα Πιέρια, δροσίζονται σε βρυσούλια, γιατρεύονται σε ιαματικές πηγές, μαγεύονται από τις Ξουθιές, χάνουν τη μιλιά τους από το νερό που κοιμάται, ξεγελούν καλικαντζάρους στους νερόμυλους, δραπετεύουν από σκοτεινά μπουντρούμια...