Νεανική αλληλογραφία Τέλλου Άγρα και Κώστα Αθ. Μιχαηλίδη - Καψάλης, Γεώργιος Δ. 1954- (Gutenerg, 1998)
Ο συνολικός αριθμός των επιστολών που βρέθηκαν στο αρχείο του Κ.Α. Μιχαηλίδη και τις οποίες δημοσιεύουμε στην μελέτη αυτή ανέρχεται στις 26. Από τις επιστολές αυτές, οι 17 είναι επιστολές που έστειλε ο ʼγρας στον Μιχαηλίδη. Εκτός από τη δημοσίευση των παραπάνω επιστολών, στην ολοκληρωμένη μορφή τους, δημοσιεύουμε επίσης, δύο σύντομες ανέκδοτες επιστολές τις οποίες είχε συμπεριλάβει ο Τέλλος ʼγρας στα "Μικρά Μυστικά" του, που είχε ανταλλάξει με το νεαρό Μιχαηλίδη, καθώς και μια σύντομη ανέκδοτη επιστολή που απέστειλε η μητέρα του 'Αγρα. Ακολουθούν έξι αδημοσίευτες επιτολές του Μιχαηλίδη προς τον 'Αγρα, για τις οποίες ο πρώτος κρατούσε αντίγραφο στο αρχείο του. Η δημοσίευση όλων των επιστολών συνοδεύεται από σχόλια και κριτικές παρατηρήσεις.