Οι βυσσινί πιτσίλες σκορπίζουν πανικό - Townson, Hazel (Παιδική λογοτεχνία / Gutenberg, 1988)
Από κάποιο λάθος ο Κιπ Σλέιτερ αγοράζει αληθόπαστα αντί για οδοντόπαστα. Σύντομα καταλαβαίνει, μαζί με τον φίλο του τον Χέρμπυ, τις απίθανες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια αγορά. Έτσι αποφασίζουν να γεμίσουν με αληθόπαστα το κέικ που θα προσφερθεί στον βουλευτή ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος του σχολείου για την Ημέρα της Απονομής. Δυστυχώς όμως ο διευθυντής του σχολείου δοκιμάζει πρώτος ένα κομμάτι με αποτέλεσμα...