Σπίτια σπίτια σπίτια : βοήθημα για την υποστήριξη του μαθήματος της μελέτης περιβάλλοντος Α και Β δημοτικού - Μιλλεούνη ,Μαίρη (Παρακολουθήματα, 2000)
Το βιβλίο "Σπίτια, σπίτια, σπίτια" είναι η πρώτη προσέγγιση του παιδιού στην ανθρώπινη κατοικία από την εποχή των πρωτογόνων μέχρι σήμερα. Μέσα από γοητευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες, τα μικρά παιδιά ανακαλύπτουν την εξέλιξη του πολιτισμού και κατ' επέκταση της κατοικίας, από τα σπήλαια των πρωτογόνων ως τις καλύβες των ιθαγενών, απο τις λιμναίες κατοικίες ως τις εστίες των αρχαίων Ελλήνων, από τα υπερσύγχρονα σπίτια μέχρι τους ουρανοξύστες.