Αρχαία Ελλάδα : αρχαιολογικός άτλας - Levi, Peter (Explorer, 2005)
Ο Peter Levi, σπουδαίος μελετητής της αρχαιότητας και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συνθέτει ένα ολοκληρωμένο έργο για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Οι βαθιές γνώσεις του Levi τον βοηθούν να διατυπώσει συγκρίσεις με άλλους αρχαίους πολιτισμούς και αναδεικνύουν το έργο αυτό σε σημαντικό βοήθημα τόσο για τον μελετητή, όσο και για τον απλό αναγνώστη. Η ελληνική έκδοση, με τη φροντίδα του επιστημονικού επιτελείου του Explorer, προσφέρει στον αναγνώστη φωτογραφική τεκμηρίωση, αρχιτεκτονικά σχέδια, χάρτες και αναπαραστάσεις που βοηθούν την κατανόηση του κειμένου