Η βόμβα και ο στρατηγός - Eco, Umberto, 1932-2016 (Γνώση, 1989)
Ένας στρατηγός όλο γαλόνια σχεδιάζει τον πόλεμο. Μια βόμβα με πολλά λυπημένα άτομα σχεδιάζει το μέλλον, τη ζωή. . . Μια ιστορία του Umberto Eco εικονογραφημένη από τον Eugenio Carmi για παιδιά, για μεγάλους και για όσους έχουν ανάγκη από παραμύθια.