Αγόρια σε αδιέξοδο : όσο πιο ακραία η συμπεριφορά τους, τόσο πιο βαθειά η απόγνωσή τους και η ανάγκη τους για βοήθεια - Beuster, Frank (Αγωγή : Νηπιακή και παιδική ηλικία ;, 2014)
Διάγνωση: Αγόρι - Για δεκαετίες θεωρούσαμε τα κορίτσια ως το ασθενές φύλο - Σήμερα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί - Εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και γονείς ανησυχούν για τ' αγόρια - τους άντρες του αύριο - Κοινωνιολόγοι και ερευνητές μιλούν για "αδιέξοδο", που βιώνουν τ' αγόρια - Όλο και πιο πολύ -αγόρια και άντρες- παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς - Όλο και πιο έντονα νιώθουν ανασφαλείς σε πολλά κοινωνικά πεδία - Μικροί και μεγάλοι ήρωες των ημερών μας εκπέμπουν σήμα κινδύνου! Ένα βιβλίο απαραίτητο για γονείς, παιδοψυχολόγους, εκπαιδευτικούς... Για όλους εκείνους που ασχολούνται με τις αλλαγές στους ρόλους και την ταυτότητα των δύο φύλων.