Ποιήματα για παιδιά : προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας - Κρόκος, Γιώργης Ιακ., 1916-1997 (Μικρός Πρίγκιπας, 1998)
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία ανθολογία ποιημάτων για παιδιά του Γιώργη Κρόκου. Αποτελεί ιδανικό μέσο εισαγωγής των παιδιών στο μαγικό κόσμο της ποίησης.