Τελετές - Cortazar, Julio, 1914-1984 (Μάγια, 1992)
Τέσσερα από τα αριστουργηματικά διηγήματα του κορυφαίου Αργεντίνου συγγραφέα, που συμπυκνώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις αισθητικές και οντολογικές του αναζητήσεις. Ο Κορτάσαρ πετυχαίνει “κάθε διήγημα να είναι μια μαρτυρία έκπληξης, αν όχι μια πρόκληση που θέλει να γεννήσει την έκπληξη στον αναγνώστη”