Η Αφροδίτη φλέγεται, ο Άρης παγώνει : οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες και πως να τις κατανοήσουμε - Gray, John 1951- (Αυτοβελτίωση, 2014)
Ο Τζον Γκρέι εξηγεί τι επηρεάζει την ορμονική ισορροπία και μακροπρόθεσμα τις σχέσεις, τη διάθεση και την υγεία μας. Με πρακτικές συμβουλές και απλές τεχνικές βοηθά τους άντρες και τις γυναίκες να διαχειριστούν αποτελεσματικά το στρες στις σχέσεις τους, να κατανοήσουν, να σεβαστούν και να εκτιμήσουν τις διαφορές τους.