Η κόρη του θεού - Morrow, James 1947- (Μικρή σειρά, 1994)
Η «Κόρη του Θεού» είναι ένα μυθιστόρημα που θα ενοχλήσει πολλούς. Η Τζούλι Κατς γεννιέται με αντίστροφη παρθενογένεση στη σύγχρονη Αμερική και μεγαλώνει αναζητώντας την Παντοδύναμη Μητέρα της. Αναρωτιέται γιατί ο Θεός επιτρέπει να υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο; Αναρωτιέται επίσης τι πρέπει να κάνει η ίδια για τον βασανισμένο της πλανήτη. Ο πατέρας της Τζούλι, ένας εκκεντρικός που ζει σ έναν εγκαταλελειμένο φάρο, θέλει η κόρη του να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, να μην κάνει θαύματα και να μην ακολουθήσει το δρόμο του αδελφού της, του Ιησού Χριστού. Όμως ο διάβολος έχει διαφορετική γνώμη... "Η κόρη του Θεού" είναι ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα, που θα προβληματίσει πολλούς. Είναι γραμμένο με μεγάλη φαντασία, αλλά και με μεγάλη ανθρωπιά.