Ιστορίες για ιππότες - Bingham, Jane, 1952-; Σιδέρη, Ντίνα; Marks, Alan, 1957- (Διαβάζω μόνος μου / Άγκυρα, 2005)
Όταν ο βασιλιάς Αρθούρος έφτιαξε την Αυλή του, εκατοντάδες ιππότες ήθελαν ν' ανήκουν σ' αυτήν. Αλλά έπρεπε πρώτα να πολεμήσουν με άγριους γίγαντες και με φοβερούς δράκους. Γιατί μόνο οι πιο γενναίοι, οι πιο δυνατοί και οι πιο αφοσιωμένοι ιππότες μπορούσαν να καθίσουν γύρω από τη Στρογγυλή Τράπεζα του βασιλιά. Διαβάστε εδώ τρεις από τις συναρπαστικές περιπέτειές τους. Τα βιβλία της σειράς «Διαβάζω μόνος μου» περιλαμβάνουν ευκολοδιάβαστες και διασκεδαστικές εικονογραφημένες ιστορίες. Παρουσιασμένα με τη συνεργασία της Άλισον Κέλι, Λέκτορος του Πανεπιστημίου του Σάρεϊ Ρόεχάμπτον, απευθύνονται σε παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού.