Λεξικό ζυμαρικών : μία μικρή εκδήλωση αγάπης - Pehle, Tobias (Τζιαμπίρης-Πυραμίδα, 2007)
- Πληροφορίες για τα ζυμαρικά - η σημασία τους για την Ιταλική κουζίνα, οι ιστορίες τους και οι μύθοι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτιάξετε τα δικά σας ζυμαρικά - Ένα μικρό αλφαβητάριο ζυμαρικών - Συμβουλές μαγειρέματος, σερβιρίσματος, κατανάλωσης και αποθήκευσης ζυμαρικών - Κλασσικές συνταγές, τοπικές σπεσιαλιτέ, ποικιλίες νούντλς και ζυμαρικών απ' όλο τον κόσμο