Στοιχήματα : εθνικισμός, ρατσισμός, μετανάστευση - Χάρης, Γιάννης Η., 1953- (Γαβριηλίδης, 2013)
Φωτιά στους τουρκόσπορους πρόσφυγες" Λαθραίοι, απειλητικοί και απόβλητοι Και παραβατικοί Αλβανοί, το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης Η μικρή μας παγκοσμιοποίηση Πατριδοληψία, όπως θρησκοληψία Η εθνική μας υποκρισία Σημαία: σύμβολο εθνικό ή εθνικιστικό; "Και οι Έλληνες έχουν δικαίωμα στη ζωή" Η δική μας γκετοποίηση "Λυπάμαι, κοπήκατε!" ή Οι "πανελλαδικές" των μεταναστών Μικρό, μικρούτσικο φιδάκι, πάντως φίδι Πολιτιστική υποχώρηση, ανθρωπιστική έκπτωση Λαϊφστάιλ, η προοδευτική μάσκα της ξενοφοβίας; Μπούρκα και ανεκτική κοινωνία Ανεκτική ή αυτιστική κοινωνία; "Περί του λεγομένου φράκτη στον ποταμό Έβρο" Υπατία post it Φόνος με φόνο