3η ομαδική ποιητική συλλογή (Ομαδικές ποιητικές συλλογές, 2016)
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι εκδόσεις Διάνυσμα εκδίδουν την ετήσια συλλογή με ποιήματα που αντικατοπτρίζουν μια σημαντική μερίδα της σύγχρονης ποιητικής παραγωγής.