Δούρειος ίππος : η άλωση της Τροίας - Fontes, Justine (Αρχαίοι μύθοι / anubis., 2011)
Εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια, ο στρατός των Ελλήνων πολιορκεί την Τροία. Χιλιάδες γενναίοι πολεμιστές έχουν πέσει στο πεδίο της μάχης, καθώς πολιορκητές και πολιορκημένοι είναι αποφασισμένοι να νικήσουν.